Especial ABRIL MAIG 2015


Awareness Through the Body (ATB)
Adonar-se de la consciència a través del cos
Awareness Through the Body (ATB) és un camí per desenvolupar "l'adonar-se" de la consciència i expandir-la, equilibrant pausa i moviment, connectant amb la nostra interioritat a través del cos.
ATB aporta una nova dimensió a activitats ja conegudes que a l'hora enriqueixen el programa. Integra elements de disciplines com la dansa, el ioga, la psicomotricitat, el joc, les arts marcials o la consciència corporal...amb la clara intenció d'oferir al nen/a, jove o adult la possibilitat d'entrar en contacte amb el seu ser interior més profund i augmentar la consciència d'un mateix.
És una gran aportació tant per a educadors, com per a professors d'ioga, moviment i/o consciència corporal, teatre, circ...així com per a terapeutes i totes aquelles persones que acompanyen o estan interessades en el creixement personal.

Fa quasi 23 anys, el juliol de 1992, ATB va començar com una matèria a les escoles d'Auroville*(Índia), ciutat internacional reconeguda per l'UNESCO des del 1980. Les bones qualitats del programa para aprofundir en l'autoconeixement i la seva aplicació en la vida diària fa que actualment s'ofereixi tant a joves com a adults, a més a més de l'escola. En les sessions i tallers es combinen  de manera equilibrada la introspecció i les activitats dinàmiques i lúdiques.
 Auroville*(Índia): "Vol ser una ciutat universal, on els homes i dones de tots els països  siguin capaços de viure en pau i harmonia, integrant les necessitats físiques i espirituals de l'home, per sobre de tots els credos, totes les polítiques i totes les nacionalitats. El propòsit d'Auroville es adonar-se de la unitat humana.
  Vídeo Presentació
  El llibre...

     Editorial Milenio
A través d'una àmplia varietat d'exercicis i jocs, il·lustrats en més de 600 fotografies, Awareness Through the Body ofereix a les persones l'oportunitat de conèixer-se millor practicant l'actitud de ser testimoni d'un mateix, explorant la complexitat de l'ésser humà, trobant maneres d'integrar i harmonitzar aquesta complexitat entorn del centre més profund de nosaltres mateixos d'una forma experiencial, harmònica i moltes vegades divertida.
ATB ajuda tant a nens i joves com a adults a autodescobrir-se.
  Activitats...

  - FORMACIÓ BÀSICA (*2) I AVANÇADA
  - MONOGRÀFIC PER ACOMPANYAR A               L'EMBARÀS (*1)
  - TALLERS I CURSOS
  - PRÀCTIQUES gratuïtes
PROPERES ACTIVITATS...
(*1) FORMACIÓ BÀSICA d'Awareness Through the Body:
A través d'una amplia varietat d'exercicis i jocs, Awareness Through the Body ofereix un camí per fomentar la concentració, la relaxació, l'autoconeixemnt i la autoresponsabilitat. A través de la intel.ligència corporal es facilita un camí senzill per indagar en els nostres potencials ampliant i expandint la pròpia consciència. És una oportunitat de conèixer-se millor, practicant l'actitud del testimoni interior.
TALLERS 2015
29-30 d'Abril / ABT1 – Introducció
5-6-7 de Maig / ATB2 - Aprofundiment

Barcelona, Espai Elsa c/ Marina, 132 <M> L1 Marina
de 09,30 a 17,30 hores
En els nens i nenes fomenta actituds per esdevenir individus independents i conscients de si mateixos a través de la utilització del cos com a eina d'autoconeixement. Facilita l'educació emocional, la pedagogia de la interioritat i prendre conciència de les pròpies percepcions i habilitats.

+info: www.educacio22.wordpress.com
Inscripció: atb.educacio22@gmail.com     Telèfon: 
636 286 899
(*2) MONOGRÀFIC: ACOMPANYAR EN L'EMBARÀS I EL PART     Per PRIMER COP a Europa
  25 i 26 d'Abril. Dissabte a Barcelona i diumenge al Balneari de Caldes de Montbui de 08,30 a 16h.
Taller vivencial per acompanyar i ampliar la connexió de la mare amb l'esser meravellós que creix i guarda dins seu.
ATB ofereix un espai segur fora del tràfec de la vida diària, en el qual pugui entrar en íntim contacte amb si mateixa, explorar el seu Ser interior i prendre consciència simultània entre el que està succeint dins seu i el que succeix a l'exterior i en l'entorn.
PRESENTACIÓ TALLER   i  SESSIÓ D' ATB gratuïta:Barcelona, Divendres 24 abril 2015 17h a 19h
Escola dels Encants c/.Castillejos 180 < M > L2 Encants

Per professionals i acompanyants als processos de l'embaràs, i també per a mares gestants, parelles...  ATB EN L'EMBARÀS és una experiència per poder compartir el procés amb les dones embarassades o amb un mateix/a.
+info: www.educacio22.wordpress.com
Inscripció: atb.educacio22@gmail.com     Telèfon: 
636 286 899
VINE  A CONÈIXER-NOS…
25 i 26 d'Abril Fira de la Terra - Parc de la Ciutadella. Barcelona
Taller gratuïts!  a  l' IES Verdaguer dins del recinte del Parc de la Ciutadella
Dissabte 25 abril: Awareness through the body (ATB) 
16:00 hores Despertar la consciència a través del cos.

Diumenge 26 abril:
 Noves mirades a l'educació 
11:00 hores Educació Integral i Holística: de la queixa a la creativitat.
17:00 hores Educació i desenvolupament de la consciència.
"El nostre desig és que ATB contribueixi, no solament a una educació més creativa i efectiva, sinó també a una vida més conscient i harmoniosa.
Aloka Martí i Joan Sala, creadors i facilitadors d' ATB
e-mail: educacio22@gmail.com
Web: www.educacio22.wordpress.com
Direcció: Pl.Salvador Riera, 2 08041 BCN
Telèfon: 
636 286 899